N0lle-P 2018

Hej blivande N0llan, kul att du har hittat hit!

Vi vill härmed välkomna dig till Linköping och det Affärsjuridiska Programmet vid Linköpings Universitet !

nolle-p bild

Det är vi, Jur6, Affärsjuristernas Sexmästeri som planerat och förberett N0lle-P vilket kommer starta samma dag som uppropet, närmare bestämt 15/8. N0lle-P är en förkortning för ”N0lleperiod” vilket är starten av dina studier och kännetecknas av ca. tre veckors sociala aktiviteter tillsammans med dina blivande klasskamrater men även tillsammans med andra program vid Linköpings Universitet. N0lle-P syftar helt enkelt till att lära känna Linköping som studentstad, ge en händelserik och rolig start på dina kommande studieår och skapa minnen för livet!

För att delta i årets N0lle-P har vi satt ihop ett N0llepaket. Detta kostar 895 kr och inkluderar allt du behöver för en ultimat start på studietiden som bla; den legendariska och obligatoriska N0lletröjan, diverse sittningar och en hel drös med olika typer av roliga aktiviteter. Se till att göra dig själv en tjänst och knipa ett N0llepaket genom att betala 895 kr till Jur6 PG- konto 298 696-6 och märk din betalning med namn och personnummer.

Nolle-P kommer genomföras av Jur6 som bär huvudansvaret. Till vår hjälp har vi även ett stort gäng härliga faddrar vilka kommer finnas där för att se till att alla trivs och mår bra. Om ni har frågor angående N0lle-P,studier, Linköping eller studentlivet i allmänhet har dem svar på det mesta så tveka inte på att ta kontakt med någon av våra faddrar vid funderingar!

Dessutom finns det faddrar som kommer hålla ett extra öga och ansvar över N0llan vilka kallas för huvudfaddrar och förkortas ”HF”.  Någon av dessa solstrålar kommer även att kontakta dig innan skolstarten för att se till att du är med på noterna och väl informerad om vad som komma skall!
Viktigt: Ni skall även klicka er in på denna sida och följa instruktionerna, här kan ni skapa bland annat ett tillfälligt LIU-id och registrera er. 

Ett hett tips är att ha med sig en cykel till Linköping redan från start eftersom den används flitigt i Linköpings studentliv . Av våra egna erfarenheter är en cykel det allra viktigaste tillbehöret att se till att få med sig hemifrån alternativt skaffa här på plats i Linköping. Det behöver inte vara någon dyr eller flashig historia utan endast en fungerande cykel som tål en hel del trampande!

Något som kan vara ett stressmoment och kännas som att det ”brinner i knutarna” för många är att hitta bostad. Om ni inte hittat det ännu finns det en del tillvägagångssätt för att hjälpa er på traven. Vill man prova på det äkta studentlivet i ex. korridor ska man så snart som möjligt ställa sig i kö hos Studentbostäder och börja samla köpoäng. Utöver Studentbostäder kan man även ställa sig i kö hos Stångåstaden vilket är ett kommunalt bostadsbolag. Även hos Willhelm och Byggvesta (som har lägenheter precis vid campus) går det att söka bostad.

I menyalternativet ”N0lle-P 2018” finner ni schemat för 18 spektakulära dagar. Detta kan komma att ändras så se till att kika in här då och då för uppdateringar och glöm inte att även följa och gilla vår facebooksida ”Jur6” för att hålla koll på uppdateringar! (finns en länk till denna under våra sponsorer)

Med detta sagt hoppas vi att du har fått en närmre inblick i vad N0lle-P innebär och att du känner dig varmt välkommen!  Glöm slutligen inte att anmäla dig och betala N0llepaketet så ses vi den 15/8.

Har du några frågor eller funderingar fram tills dess så skicka iväg ett mail till info@jur6.se så ska vi se till att svara så fort som möjligt!

IMG_8596

Och glöm inte N0llan, Jur6 ser ALLT !

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *