N0llan, det är äntligen dags.

Här kommer schemat för 18 spektakulära dagar

Schemat kan uppdateras från dag till dag så kika in regelbundet för att inte missa något viktigt!

Dag 1 – Onsdag 14/8

10.15 -12:00 Upprop i A1 för AJP och i ACAS AJPEU (Båda i A-huset). Faddrar kommer stå vid campus och vägleda.

12:00 Efter uppropet är det dags för campusvandring, lär dig hitta på Campus Valla! Vi minskar förvirringen genom att visa de viktigaste platserna på Campus. Ni får även träffa företag som kommer att vara värdefulla under er studieperiod.

18:00 Samling vid Blå havet för diverse roliga aktiviteter. Mat och alkoholfri dryck kommer att finnas till försäljning.

Glöm inte att det denna dag kommer att finnas lagböcker till försäljning!

Dag 2 – Torsdag 15/8

12:00 Lär känna Linköpings stad! Faddrarna tar med er ut på en stadsvandring och visar er de viktigaste platserna att kunna i Linköping.

16:30 Samling vid Blå havet för att sedan tillsammans gå till eftermiddagens lekplats.

19:30 Kvällen fortsätter ner på stan där vi denna kväll ska lära känna Linköpings lokala barer genom den traditionella barrundan.

22.00 Eftersläpp på Kårhuset Kollektivet.

Mat och alkohol/alkoholfri dryck kommer att finnas till försäljning. På Kårhuset Kollektivet kan du enbart betala med kort.

Dag 3 – Fredag 16/8

08.00 – 09.00 Registrering av Liu-id för AJP på centrala studerandeexpeditionen iZenit-huset. Viktigt att alla AJP-studenter infinner sig på plats!

17:00 Samling vid Blå havet för lekar av lite vildare slag. Oömma kläder rekommenderas. Vad är en sittning? Detta kommer att gås igenom och N0llan får prova på en FULSITTNING! Sedan går kvällen vidare mot legendariska Ågatan och klubb Platens.

Mat ingår och alkohol/alkoholfri dryck kommer att finnas till försäljning. På Platens kan du betala med kort eller kontant.

Dag 4 – Lördag 17/8

19:00-22:00 Vi värmer upp inför kvällens spökvandring med skräckfilm. Jur6 bjuder på popcorn och läsk kommer finnas till försäljning.

22:00 Spökvandring!

Kommer inte finnas mat till försäljning, ät middag innan!

Dag 5 – Söndag 18/8

12:00 Dags att lära känna kära Linköpings stad på ett roligt sätt. Vi möts bakom C-huset (samma plats som fulsittningen)

Mat och alkoholfri dryck kommer att finnas till försäljning. 

Dag 6 – Måndag 19/8

10:00-11:00 Registrering av Liu-id för AJPEU på centrala studerandeexpeditionen i Zenit-huset. Viktigt att alla AJPEU-studenter infinner sig på plats!

19:00 Idag är ingen vanlig dag för idag ska N0llan träffa andra program. Vi samlas i Lektorshagen för att tillsammans med Kognitionsvetenskaparnas och HR:s N0llan förhänga.

Ingen mat eller dryck kommer finnas till försäljning. Medtag eget (inga glasflaskor). 

22:00 Inget förhäng utan eftersläpp! Denna kväll bär det av mot inget mindre än Flamman. På Flamman kan man betala med både kort och kontanter.

Dag 7 – Tisdag 20/8

16:00 – 18:00 Idag är dagen N0llan har chansen att testa och beställa den legendariska Ovven. Prövning och beställning av ovve kommer ske på Kårhuset Kollektivet på Ågatan. KK kommer bjuda på fika.

Det här är den enda dagen som det finns möjlighet till att testa och beställa ovve och det är viktigt att vara i tid.

Dag 8 – Onsdag 21/8

18:30 Vi har checkat av fulsittning och nu är det dags för N0llans första mellansittning. Den anrika mellansittningen ”Ärtor&Punsch” kommer hålla till på restaurangen Zenit på Campus Valla. Dra på dig din bästa hatt och mustasch så ses vi på Zenit.

22:00-01:00 Efter att ha frossat i ärtsoppa, pannkakor och punsch är det dags för affjur-n0llan att uppleva sitt första utedisco! Samling vid blå havet för att sedan gå vidare till discot. 

Ingen mat eller dryck kommer finnas till försäljning. Medtag eget (inga glasflaskor). 

Dag 9 – Torsdag 22/8

18:00 Denna kväll bjuder filosofiska fakultetens kår ”StuFF” in filfaks n0llan till ett förhäng på Vallamassivet (bakom C-huset och Kårallen). Ta chansen och häng med andra programs n0llan. Det kommer finnas möjlighet att köpa mat och alkoholfria drycker. Alkoholhaltiga drycker kommer ej vara till försäljning så medtag egen dricka. Det får dock inte förekomma några glasflaskor.

22:00 Eftersläpp på inget mindre än Kårhuset Kårallen. Den här lokalen rymmer inte bara fik, affärer och matsalar utan brukar på kvällarna förvandlas till festlokal för studenter. På Kårallen kan man enbart betala med kort.

Dag 10 – Fredag 23/8

15:00 Er egna dag med Superfaddrarna. Samling i Viagraparken (mittemot Campushallen). N0llan kommer först få gå en tipspromenad och sedan spela en klassisk brännbollsmatch mot faddrarna.

Ingen mat eller dryck kommer att finnas till försäljning.

Dag 11 – Lördag 24/8

17:30 Det är dags för N0llans andra mellansittning. Temat för mellansittningen är Hawaii och vi vill såklart att n0llan drömmer sig bort till varmare grader och klär ut sig till inget mindre än något hawaiirelaterat! Låt fantasin flöda. Platsen är Blå havet! 

20:00 Sittningen är avklarad och faddrarna bjuder in till mellanfest. Medtag egen dryck.

22:00 Eftersläpp på inget mindre än Ryds Herrgård!

Dag 12 – Söndag 25/8

14:00 Jur6s svar på fångarna på fortet. Denna dag kommer spenderas med att i lag avklara olika utmaningar. Laget som vinner kommer ha möjlighet att representera Affjur i N0llekampen 2019. Må bästa lag vinna. Samling utanför Key-huset. ”Smidiga” kläder rekommenderas.

16:00 Utmaningarna är inte slut och denna kväll ska Affjurs N0llekamplag 2019 utses. Vi ses bakom B-huset.

Mat kommer finnas till försäljning vid dragkampen.

Dag 13 – Måndag 26/8

15:30 Dagen med stort D är här. N0llekampen!! Vi ses vid Skålland för att tillsammans marschera till Ryds motionscentrum. Det kommer finnas mat och alkohol/alkoholfria drycker till försäljning.

19:00 Efter blod, svett och tårar är det tid för mellanfest med Systemvetarna på Lektorshagen. Det kommer inte finnas någon försäljning av alkohol/alkoholfria drycker och mat. Ta med eget.

22:00 Eftersläpp tillsammans med många andra program på Kårhuset Kollektivet!

Dag 14 – Tisdag 27/8

17:00 – 21.00 Lär känna vår förening AJF på Skålland och prova på att spela fotboll med BumperBalls (i samarbete med ST)

Mat och alkoholfri dryck kommer att finnas till försäljning. 

Dag 15 – Onsdag 28/8

15:30 Idag är det dags för inget mindre än Linköpings egna München Hoben (fast i augusti…). Vi ses bakom C-huset för förhäng med Jur6-pateter, vår förening AJF och våra faddrar. Mat och alkoholfria drycker/alkohol kommer finnas till försäljning.

18:00 München Hoben går av stapeln! Vi kommer tillsammans gå in på området. Mat och alkoholfria drycker/alkohol kommer finnas till försäljning. 

Dag 16 – Torsdag 29/8

17:00 Vi samlas i Key1 (Keyhuset). Nolle-P börjar lida mot sitt slut och vi i Jur6 hoppas ni lärt er mycket och att vi förberett er nog för att ni ska klara er i Linköpings studentliv. Detta kommer givetvis sättas på prov när ni i lag kommer få gå en tipspromenad.

Dags för häng med Jur6! Svaren på tipspromenaden kommer ges. Vi kommer också ta tillfället i akt och ge er lite mer info om Linköpings studentliv och givetvis kommer vi finnas där för att besvara frågor.

Jur6 bjuder på fika så ät middag innan. 

Dag 17 – Fredag 30/8

18:00 GASQUEN! Äntligen kommer dagen då N0lletischan får ersättas med de finare kläderna. N0llans första finsittning hålls på Kårhuset Kollektivet (som ni vid det här laget borde börjat kalla för KK). Mer Information om denna sittning kommer komma vid ett senare tillfälle! Efter sittningen blir det eftersläpp på KK tillsammans med flera andra program, din möjlighet att få glänsa i finkläderna!

Mat och två glas alkohol/alkoholfri dryck ingår i sittningpaketet. På Kollektivet kan du betala med kort eller kontant.

Dag 18 – Lördag 31/8

13.00 Trevlig avslutning tillsammans med Superfaddrarna i Trädgårdsföreningen. Kom och häng, spela kubb, ha picknick och avsluta Nolle-P med en hejdundrande volleybollturnering!

Medtag egen picknick och alkoholfri dryck.